Bespaar op uw energierekening

Thuisbatterijen

Met een thuisaccu opslagsysteem kan de energie worden gebruikt op momenten dat er geen zonne-energie beschikbaar is. Of kan men zelfs volledig off-grid en onafhankelijk van het publieke energienet worden. 

Bovendien beschikken steeds meer huishoudens over een thuisaccu om verder te besparen op de energierekening.

Het brede scala aan batterij-opties en energieopslagsystemen kan voor veel mensen overweldigend zijn. De snelle technologische ontwikkelingen leiden tot enige verwarring over welk type batterij het meest geschikt is voor residentieel gebruik. De verschillende batterijtypes en configuraties die beschikbaar zijn, maken kiezen niet eenvoudig. Laat je bijstaan door onze kennis en expertise om een juiste keuze te maken.

Vrijblijvende prijsofferte

Vraag vandaag nog je vrijblijvende prijsofferte aan via ons contactformulier of bereik ons telefonisch en wij helpen je dan zo snel mogelijk verder.

Gratis offerte

Een jong en zeer dynamisch bedrijf met een breed scala aan technische kennis en expertise. Het bedrijf is opgericht door Jarre De Ley, die meer dan vijf jaar ervaring heeft in de sector.

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Locatie: Bekijk de kaart
Adres: Merksplassebaan 33, 2390 Malle
Tel: 0496 21 04 62
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0637.762.429

Gratis offerte

Graag komen wij bij je langs om een gedetailleerde offerte op te stellen. Tijdens deze afspraak zullen alle details zorgvuldig worden doorgenomen en jouw specifieke wensen worden besproken.