Huisautomatisering

Domotica

Je verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken, zonwering bedienen met je touchscreen, je tablet of smartphone? Dat is huisautomatisering.

Onze Domotica oplossing is het neusje van de zalm: centrale bediening, bediening via een app eender waar ter wereld, opvolging van energieverbruik, veiliger wonen via toegangscontrole en automatisch sturen van verlichting, meer comfort dankzij automatische verwarming en ventilatie, met één toets alle lichten en stopcontacten in- en uitschakelen enzovoort.

Wens je graag te investeren in de toekomst of heb je reeds een domoticasysteem? Het maakt niet uit. Wij zijn er graag om jou te helpen met al je vragen. Contacteer ons hier of bel ons alvast even op.

Vrijblijvende prijsofferte

Vraag vandaag nog je vrijblijvende prijsofferte aan via ons contactformulier of bereik ons telefonisch en wij helpen je dan zo snel mogelijk verder.

Gratis offerte

Een jong en zeer dynamisch bedrijf met een breed scala aan technische kennis en expertise. Het bedrijf is opgericht door Jarre De Ley, die meer dan vijf jaar ervaring heeft in de sector.

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Locatie: Bekijk de kaart
Adres: Merksplassebaan 33, 2390 Malle
Tel: 0496 21 04 62
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0637.762.429

Gratis offerte

Graag komen wij bij je langs om een gedetailleerde offerte op te stellen. Tijdens deze afspraak zullen alle details zorgvuldig worden doorgenomen en jouw specifieke wensen worden besproken.