De referentie in Elektriciteit regio Antwerpen

Featured Icon

Elektriciteit

Elektriciteitswerken bij jouw nieuwbouw en renovatie zijn bij All Electrix in vakkundige handen, van schakelaar tot elektriciteitsmast

Lees meer
Featured Icon

Zonnepanelen

Denk je aan zonnepanelen voor je woning of bedrijf? Informeer dan bij ons voor een interessante en betaalbare oplossing.

Lees meer
Featured Icon

Batterijen

Wil je naast zonnepanelen verder besparen op de energierekening? Overweeg dan een thuisbatterij.

Lees meer
Featured Icon

Laadpalen

Wil je een laadpaal voor je elektrische wagen laten plaatsen? Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor een interessante oplossing.

Lees meer
Featured Icon

Domotica

Je verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken, zonwering bedienen met je touchscreen, je tablet of smartphone: dat is huisautomatisering.

Lees meer
Featured Icon

Smarthome

De toekomst bestaat uit het slim verbruiken van energie. Wil je een hoop besparen? Bekijk dan onze oplossingen in deze rubriek.

Lees meer

Vrijblijvende prijsofferte

Vraag vandaag nog je vrijblijvende prijsofferte aan via ons contactformulier of bereik ons telefonisch en wij helpen je dan zo snel mogelijk verder.

Gratis offerte

Een jong en zeer dynamisch bedrijf met een breed scala aan technische kennis en expertise. Het bedrijf is opgericht door Jarre De Ley, die meer dan vijf jaar ervaring heeft in de sector.

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Locatie: Bekijk de kaart
Adres: Merksplassebaan 33, 2390 Malle
Tel: 0496 21 04 62
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0637.762.429

Gratis offerte

Graag komen wij bij je langs om een gedetailleerde offerte op te stellen. Tijdens deze afspraak zullen alle details zorgvuldig worden doorgenomen en jouw specifieke wensen worden besproken.