Goed nieuws voor de
“DOE HET ZELVER”

Projectbegeleiding

Bij ons kun je rekenen op professionele projectbegeleiding, zelfs als je als 'doe-het-zelver' aan de slag gaat met elektriciteitswerken.

Het installeren van elektriciteit in je huis of bedrijf kan een uitdagende taak zijn. Daarom bieden wij een projectbegeleidingsdienst aan voor degenen die graag zelf de handen uit de mouwen steken.

Wij staan klaar om je te assisteren bij de moeilijkere taken, zoals het aansluiten van de kast en andere cruciale aandachtspunten. Zo kun jij je concentreren op het leukere werk en bespaar je kosten door zelf aan de slag te gaan.

We bieden twee formules aan, afhankelijk van je behoeften: 

  • Formule 1: we leveren het materiaal aan en zorgen voor de eindafwerking van het project. 
  • Formule 2: we leveren het materiaal aan, helpen bij de installatie en nemen de eindafwerking voor onze rekening. 

Bij ons ben je verzekerd van een volledige oplossing inclusief keuring, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid en wettelijke vereisten. Met onze projectbegeleiding kun je met vertrouwen en zekerheid aan de slag gaan met jouw elektriciteitswerken.

Vrijblijvende prijsofferte

Vraag vandaag nog je vrijblijvende prijsofferte aan via ons contactformulier of bereik ons telefonisch en wij helpen je dan zo snel mogelijk verder.

Gratis offerte

Een jong en zeer dynamisch bedrijf met een breed scala aan technische kennis en expertise. Het bedrijf is opgericht door Jarre De Ley, die meer dan vijf jaar ervaring heeft in de sector.

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Locatie: Bekijk de kaart
Adres: Merksplassebaan 33, 2390 Malle
Tel: 0496 21 04 62
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0637.762.429

Gratis offerte

Graag komen wij bij je langs om een gedetailleerde offerte op te stellen. Tijdens deze afspraak zullen alle details zorgvuldig worden doorgenomen en jouw specifieke wensen worden besproken.