Slim verbruiken

Smart home

De toekomst bestaat uit het slim verbruiken van energie. Wil je een hoop besparen? 

Waarom Smart home?

Smart home gaat nog een heel stuk verder dan domotica. Het automatiseert echt alles in je woning: verwarming, zonwering, audio, airco, alarm, thuisbatterij, zonnepanelen… noem maar op.

Besparen op energie

Intelligent energiebeheer wordt een kinderspel omdat je via één systeem efficiënt kan omspringen met energie. Je kan immers jouw vaatwasser of droogkast laten starten precies wanneer je zonnepanelen voldoende elektriciteit produceren. 

Jouw smart home bespaart tot 40% op je energiekosten, volledig automatisch.

Echte automatisatie

Een klassieke domoticainstallatie is onnodig ingewikkeld door de wildgroei aan knoppen. Wij vereenvoudigen dit met één bedieningselement met vijf  aanraakgevoelige oppervlakken om alles in één ruimte te kunnen bedienen.

Wireless smart home

Moeilijk om extra kabels te voorzien? Draadloze bedieningselementen zijn perfect geschikt voor bestaande woningen en renovaties.

Energiemanager

Een miniserver verbindt alle componenten in een intelligent gebouw. Je zou dit kunnen vergelijken met het menselijk zenuwstelsel. Alle draden lopen samen naar de centrale controle, de miniserver. Het stelt de afzonderlijke componenten en apparaten in staat met elkaar te communiceren en automatiseert de meeste taken op het gebied van veiligheid, comfort en energie-efficiëntie. Of het nu gaat om een smart home, een commercieel project of een speciale toepassing. 

Vrijblijvende prijsofferte

Vraag vandaag nog je vrijblijvende prijsofferte aan via ons contactformulier of bereik ons telefonisch en wij helpen je dan zo snel mogelijk verder.

Gratis offerte

Een jong en zeer dynamisch bedrijf met een breed scala aan technische kennis en expertise. Het bedrijf is opgericht door Jarre De Ley, die meer dan vijf jaar ervaring heeft in de sector.

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Locatie: Bekijk de kaart
Adres: Hoogbos 90 2930 Brasschaat
Tel: 0496 21 04 62
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0637.762.429

Gratis offerte

Graag komen wij bij je langs om een gedetailleerde offerte op te stellen. Tijdens deze afspraak zullen alle details zorgvuldig worden doorgenomen en jouw specifieke wensen worden besproken.