Slimme laadoplossingen

Laadpalen

Onze laadpalen zorgen voor het efficiënt opladen van jouw wagen thuis, op het werk of onderweg. Tot wel 6x goedkoper. En er is meer! Ons systeem analyseert in realtime je verbruik van elektriciteit, zonne-energie, water en gas en voorziet je energie op de goedkoopste én meest efficiënte manier.

Slimme laadoplossingen
voor thuis en op kantoor

Onze geïntegreerde technologie regelt de energiestroom tussen het elektrisch laadstation en de rest van het huis, waardoor je altijd de goedkoopste energie gebruikt om je auto op te laden.

Volg je laadsessies in realtime via onze handige app op je smartphone. Wij bieden laadoplossingen voor thuis en op kantoor, inclusief hardware, software en betalingsdiensten.

Kies voor veilig en efficiënt opladen met zonne-energie en ontdek de voordelen van onze A-tot-Z-laadoplossing.

Wil u meer weten? Contacteer ons dan via onze contactpagina of bel ons even op.

Onze Realisaties

Vrijblijvende prijsofferte

Vraag vandaag nog je vrijblijvende prijsofferte aan via ons contactformulier of bereik ons telefonisch en wij helpen je dan zo snel mogelijk verder.

Gratis offerte

Een jong en zeer dynamisch bedrijf met een breed scala aan technische kennis en expertise. Het bedrijf is opgericht door Jarre De Ley, die meer dan vijf jaar ervaring heeft in de sector.

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Locatie: Bekijk de kaart
Adres: Merksplassebaan 33, 2390 Malle
Tel: 0496 21 04 62
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0637.762.429

Gratis offerte

Graag komen wij bij je langs om een gedetailleerde offerte op te stellen. Tijdens deze afspraak zullen alle details zorgvuldig worden doorgenomen en jouw specifieke wensen worden besproken.