De referentie in Elektriciteit regio Antwerpen

Algemene elektriciteitswerken

Vertrouw op ons voor je algemene elektriciteitswerken in regio Antwerpen

Ben je aan het bouwen of ga je renoveren? AEX is jouw professionele elektricien van dienst in de provincie Antwerpen. Wij verzorgen al jou algemene elektriciteitswerken tijdens nieuwbouwprojecten en renovatiewerken, inclusief je badkamers en keukens.

Onze dienstverlening omvat een breed scala aan elektriciteitswerken, zoals het installeren van verlichtingssystemen, het vervangen van stopcontacten, het installeren van beveiligingssystemen en nog veel meer. Of je nu een residentiële of commerciële klant bent, we zijn er om je te helpen met al je elektrische behoeften.

Keuringsklaar maken

Wil je een positief keuringsverslag? Wij kijken jouw installatie na op mogelijke aardingsproblemen of andere fouten, voeren, indien nodig, wijzigingen aan en maken je installatie volledig conform. We maken de nodige documenten op, zoals een eendraadschema, een situatieschets en een plan van de zekeringkast. Tevens regelen wij voor jou de officiële keuring.

Doe-het-zelver

Wens je jouw elektriciteitswerken zelf in handen te nemen? Dan kunnen wij jou assistentie verlenen met een aantal formules via onze projectbegeleiding

Vraag vandaag nog je vrijblijvende prijsofferte aan via ons contactformulier of bereik ons telefonisch en wij helpen je dan zo snel mogelijk verder.

Vrijblijvende prijsofferte

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende prijsofferte aan via ons contactformulier of bereik ons telefonisch en wij helpen u dan zo snel mogelijk verder.

Gratis offerte

Een jong en zeer dynamisch bedrijf met een breed scala aan technische kennis en expertise. Het bedrijf is opgericht door Jarre De Ley, die meer dan vijf jaar ervaring heeft in de sector.

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Locatie: Bekijk de kaart
Adres: Merksplassebaan 33, 2390 Malle
Tel: 0496 21 04 62
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0637.762.429

Gratis offerte

Graag komen wij bij je langs om een gedetailleerde offerte op te stellen. Tijdens deze afspraak zullen alle details zorgvuldig worden doorgenomen en jouw specifieke wensen worden besproken.